Håndboldens venner

Håndboldens Venner er oprettet af en gruppe forældre, som vil støtte Billund Håndbold. Forældre som ved, at der skal tjenes ekstra penge til klubben i løbet af året, hvis kontingenterne skal fortsætte på det nuværende og lave niveau. Samtidig arbejder forældrene for at fremme den gode klubånd, som Billund Håndbold er kendt for.

De aktive i Håndboldens Venner er pt. Børge Laursen, Henriette Thomsen og Sanne Gaarsdal.

De er altid interesseret i ekstra hænder og kan kontaktes på mail:

hth-molle@hotmail.com

Håndboldens venner løser mange spændende og sjove opgaver i løbet af en et år. For eksempel hjælper de ved ”Store Brag Dag”, som Billund Håndbold holder i hver sæson. Her sørger Håndboldens Venner eksempelvis for at præsentere spillerne ved indløb, speake i løbet af kampene og udpege ”kampens bedste spiller” efter hver kamps slutning.

Håndboldens Venner tjener også penge til Billund Håndbold ved at stå i bar ved Jelling Festival i maj, stå i bar ved Vorbasse Marked i juli, sælge lodsedler eller arrangere 80’er fest.

Håndboldens Venner hører gerne fra dig, hvis du har en god idé til et arrangement, hvor Håndboldens Venner kan tjene penge til Billund Håndbold.