Vision, mission og målsætning

Vision:

I Billund IF Håndbold ønsker vi at udvikle håndboldspillere i alle aldre og på alle niveauer. Vores ønske er at skabe et godt idrætsmiljø for børn, unge og voksne.

Mission

Missionen er at skabe en klub, hvor det er sjovt at være, og hvor spillerne og trænerne indgår i et fællesskab – både sportsligt og socialt. En klub hvor alle arbejder sammen om fælles traditioner, værdier og målsætninger på tværs af hold, årgange og køn.

Målsætning:

Målsætningen er at tilbyde hold for alle drenge- og pigeårgange i ungdomsafdelingen. Samtidig vil vi tilbyde en seniorrække i niveauet Jyllandsserien eller i 3. Division.