Kampresultat:

I forbindelse med Hjemmekampe er det trænerens ansvar at indrapportere kampresultatet til JHFs officielle hjemmeside/App.

Stævner:

Klubben betaler stævnegebyr til ét stævne pr. sæson. Stævner derudover betaler børnenes forældre.

Billund IF Håndbold opfordrer til, at holdene på tværs af årgange finder et fælles opstarts stævne i begyndelsen af sæsonen for at styrke det sociale aspekt på tværs af hold og årgang.

Derudover har holdene på U14 og U16 årgangene mulighed for at deltage i det internationale stævne ”Baletonfured Cup” i Ungarn i uge 28 i sommerferien. Billund Håndbold dækker rejsen for to trænere pr. hold. De unge deltager for egen regning.


Socialt arrangement:

Billund IF Håndbold lægger stor vægt på det sociale aspekt og opfordrer hvert hold til at deltage i minimum et stævne pr. sæson. Bestyrelsen ser gerne, at trænerne tager initiativ til yderligere sociale aktiviteter så som hygge-aftener og overnatning i Billund Idrætscenter.

Kontingent:

Alle der spiller håndbold i Billund IF Håndbold betaler kontingent på lige vilkår. De første to træningsgange er prøvegange og herefter skal forældrene melde børnene/de unge til. Ingen spillere kan deltage i kampe eller stævner, hvis ikke de er indmeldt på holdet/har betalt kontingent. 
Det er trænerens ansvar at sikre, at de spillere, som træner og spiller kampe, overholder dette.