Spil spændende sommerhåndbold i Billund

12. april 2015

Prøv en anden position af, end den du normalt spiller på dit hold. Eller få forbedret teknikken med øvelser fra nye trænere.

Det er nogle af de mange muligheder, som Billund If Håndbold nu tilbyder alle interesserede i Billund og omegn. Og det sidste skal tages helt bogstaveligt, for spillere fra nærliggende håndboldklubber er også velkomne:

- Vi vil gerne åbne op for spillere fra andre klubber, hvis de nogle steder er for få, til at deres sommerhåndbold bliver en realitet. Men vi vil gerne, at de har deres trænere med. Han eller hun vil selvfølgelig så komme til at indgå i trænerteamet på lige fod med resten af trænerne, siger Lars Lynge og Erling Jensen fra Billund, som står for sommertræningen.

Interesserede kan kontakte

Konceptet for sommerhåndbold i Billund er:

• Fokus på individuel træning.
  • Vi er mange trænere på, så man har mulighed for at udvikle på den enkelte spiller. Skulle også gerne være udviklende for trænere, da der altid er andre at sparre med.

• Træning efter fast koncept: 30 min opvarmning – indeholdende opvarmningsspil og afleveringer. 60 min fordelt på fire stationer a 15 min. De sidste 30 min med forskellige spil, contra og stafetter.

• Det vigtigste er, at børnene går hjem med et smil på læben.

• Stationerne vil være pladsspecifikke, da alle skal dygtiggøre sig både som back, fløj og streg. Vi mener, det er vigtigt at kunne spille flere pladser i angrebet.

• Målvogtere vil også få kvalificeret træning, både med skytter og uden.

• Sidste station bliver skadeforbyggende træning, mest med fokus på knæ og skuldre.

• Vi vil også arrangere kampe cirka hver 14. dag – uden for træningsaftenerne, så ikke det går ud over træningen.