Masser af gode historier fra Billund If Håndbold

23. marts 2015

Forud for årsmødet i marts 2015 havde formand Erik Eskildsen tapetseret en væg med avisudklip i mødelokalet.

Avishistorier fra sæsonen 2014/2015, som fortæller om nye hold, arrangementer og masser af glade håndboldspillere. Alt sammen historier som er med til at gøre alle medlemmer og trænere stolte af deres klub.

En klub - som i medierne bliver kaldt "den velsejlende skude" og nogle uger tidliger modtog en fornem pris af Jysk håndbold Forbund (JHF) kreds 6.  Det er første gang i klubbens historie, at man har modtaget en så fin anerkendelse for det arbejde, klubben arbejder med i det daglige.

Formand Erik Eskildsen havde da også en travl dag, da det blev officielt, at Billund Håndbold blev kåret til Årets Håndboldforening. Både den skrevne presse og DR P4 Trekanten var med til at sprede den positive historie. De sociale medier var også på banen.