Billund Håndbold inviterer de yngste ud på halgulvet

1. september 2014

Boldglade børnehavebørn i alderen 3-5 år kan nu også spille håndbold i Billund Idrætscenter. Eller rettere "lege og have det sjovt" med en håndbold sammen med garvede håndboldtrænere lørdag formiddag.

Den mulighed har forældre i Billund Håndbold efterspurgt længe, og i sæson 2014/2015 bliver et U4-hold en realitet i Billund. Holdets voksne håndboldtrænere har selv børn i aldersgruppen og oveni mange års erfaring både som spillere og trænere.

U4-holdet vil mødes hver lørdag kl. 9.00 til 10.30. Her vil børnene gennem leg med/og uden forældre blive mere fortrolige med bolden.

- Det er ikke alle børn, som er vilde med at slå kolbøtter på gymnastikgulvet. Det her tilbud er for alle dem, som bare har det sjovt, når de leger med en bold, siger Louise Kristensen, der er én af trænerne på det spritnye hold.

Billund Håndbold oplever i disse år en medlemsfremgang på 25 procent, så det glæder formanden, at han nu kan tilbyde holdtræning lige fra U4-Mix til U18 piger:

- Vi skal både udvikle klubben og leve op til vores ansvar som idrætsklub i forhold til eksempelvis mobning. Undersøgelser viser jo, at børn ikke mobber dem, mor og far også kender. Med U4-holdet stiller vi nogle rammer til rådighed hver lørdag, hvor de yngste leger med bold i hallen, mens forældrene får tid til at drikke en kop kaffe sammen. Det synes vi, er en god start på idrætslivet for børnene, siger formand Erik Eskildsen.

U4-holdet begynder lørdag den 6. september og de første to gange er gratis prøvegange, hvor alle nysgerrige kan komme og være med. Herefter koster det 300 kroner per barn at være med frem til april næste år. Børnene skal være iført T-shirt, shorts og indesko.