Billund Håndbold kåret som årets klub

22. juni 2015

Billund Håndbold er Danmarks bedste håndboldklub - kåret af Dansk Håndbold Forbund.

Billund Håndbold fik allerede for et par måneder siden en fornem titel i kreds 6, som årets håndboldklub. En pris givet til klubben for at knække kurven og mønstre en fremgang i antallet af håndboldspillere på årligt 25 procent.

Denne kåring er netop hævet op til det ypperste en dansk bredde klub kan opnå – nemlig titlen som Danmarks bedste håndboldklub!

Læs Danmarks Håndboldsforbunds begrundelse for at gøre Billund Håndbold til danmarksmestre i at drive klub:

Danmarksmesterskabet skal selvfølgelig fejres! Og det bliver det med stor fest i Billund Idrætscenter

• Mandag den 15. juni kl. 18 til 20.

Alle håndboldspillere, de mange frivillige, bestyrelse, trænere og et hav af politikere m.m. er inviteret. Medierne er også velkomne!

Fakta om Billund Håndbold

• Har nu cirka 260 medlemmer.
  • Flere end 55 voksne trænere og 15 ung-trænere (under 18 år).
  • Tilbyder hold lige fra børn i 3-års alderen og opefter.
  • Afholder hvert år Håndboldkaravanen sammen med BillundSkolen for børn i 0. 1. og 2. klasse.
  • Har udarbejdet det fælles koncept ”Den Blå Tråd”, som vi underviser vores trænere i flere gange årligt. Aftener hvor det faglige afsluttes med social hygge.
  • Træner og lever i Billund Idrætscenter – under Billund Idrætsforening.